OFFLINE | polgfilter
Doromboló cicus-díj
  (2006. április)
Friderikusz odahagyta a királyi egyes A szólás szabadsága című politikai műsort. Sándor ugyan tenyérbe mászott, de a műsor legalább lendületes volt.

   
Doromboló cicus-díj
  (2006. február)
Tombol a tél, röpködnek a mínuszok, elkél ilyenkor a macskanadrág. Cicuskánk is belebújt meleg pantallójába és körbenézett az alacsonyan szálló választási kiadványok között.


  (2006. január)
Elkezdődött a báli szezon. Jól jelzi ezt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségben is áll a bál. Bozóky Imre eddigi elnök mandátuma megszűnt, miután az elnökség tagjai szép sorban lemondogattak tagságukról.

   
Doromboló cicus-díj
  (2006. január)
Cicusunk decemberben megmakacsolta magát és szabadságra vonult. Az aggódó/felháborodott/értetlen olvasói leveleket köszöni, és ígéri, hogy a boldog újesztendőben kőkemény dorombolással védelmezi a Köztársaságot.

Oli bácsi megmongya a frankót
  (2005. december)
Modern magyar szociáldemokrácia nincs. Lila otthonkás nénik vannak, szedált tömbbizalmik, frusztrált ötvenesek, apparatcsikból lett cinikus bizniszmenek.

   
Doromboló cicus-díj
  (2005. november)
Annak tudatában, hogy sportértékéből sokat levon, doromboló cicusunk mégis a 168 Óra publicistájához, közelebbről Mészáros Tamás lábaihoz dörgölőzik nagy elánnal. Az ÁFÉSZ-os csoportbizalmi szemüveggel feldíszített szerző ezúttal sem okoz csalódást.

Oli bácsi megmongya a frankót
  (2005. november)
Legelsősorban leszögezhetjük, hogy a keresztény hitben élő ember nem alacsonyabb rendű senki másnál, mert úgymond „babonákban” hisz.

   
Doromboló cicus-díj
  (2005. október)
Nagyon megörültem kedves levelednek, amelyben jelentkeztél az októberi doromboló cicus-díjunkra. Ugyanis augusztusban már kaptál tőlem egy doromboló díjat.

Oli bácsi megmongya a frankót
  (2005. október)
Nem vagyunk fideszesek. Rohadt fideszesek már inkább. Ez különösen akkor vetődik fel, ha a harmadikon dolgozó mesterek figyelmét felhívjuk arra: a liftben dohányzás nemcsak balesetveszélyt okoz, hanem „dögletes bűzt” (Joseph Bédier: Trisztán és Izolda) hagy maga után.

   
Doromboló cicus-díj
  (2005. szeptember)
Cicuskánk némán osont be a szerkesztőségünk nehéz vasajtaja és az ajtópánt közötti szűk résen és tette le elénk a nagy szerkesztőségi asztalra puha tappancsaival ehavi nomináltját.


  1    2    3    4    5    6    7    8    9  

Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”