OFFLINE | polgfilter | Doromboló cicus-díj
A gép szeretete
(2006. április)
Friderikusz odahagyta a királyi egyes A szólás szabadsága című politikai műsort. Sándor ugyan tenyérbe mászott, de a műsor legalább lendületes volt.

A tátongó űrbe aztán cicusunk új felfedezettje, a Buddy Hully frizurával megvert Győrffy Miklós türemkedett be.
Az ő műsorvezetői stílusát azért komálja módfelett macskánk, mert olyan vonzalomról tesz hétről hétre tanúbizonyságot, ami ebben a kampánnyal sújtott közéletben igazi csemegének számít. Legutóbbi alkalommal Deutsch-Für Tamás és Lendvai Ildikó volt vendége. A stúdióban tárgyalt ügy szempontunkból érdektelen (tömegrendezvények), ám az, hogy Győrffy vendégeinél tízszer nagyobb figyelmet fordított a súgógépre, már nem az. Öregecskedő feleségek ezrei irigyelhetik ezt a fajta érzelemgazdag szemezést. Vendégei felé is csak a súgógéppel folytatott enyelgés után röppent kérdéseket. Intim együttlétük – Miklós és a gép – szinte feledteti, hogy a felirat szerkesztői amúgy keménykednének a jobboldal képviselőjével: „Emlékeztetem a kérdés arról szólt, hogy miért ugyanarra a napra kell tenni?”. A vitában elhangzottakra nem reagál csípőből, ide-oda forog a széken, vizsgálva, hogy nem mentek-e még haza a vendégek, mialatt ő máshová figyelt. Á, még megvannak, jó. Akkor menjünk tovább. Ide az van írva, hogy „itt muszáj közbeszólnom, az utcára vonulás nem meríti ki a parlamentáris demokráciát…” – satöbbi. Egy műszaki berendezésnek nem dorombolt ilyen magas művészi fokon még senki széles e hazában.
Szerkesztőségünk házi kedvence tudni véli, hogy Győrffy Miklós hozzáadott értéke gépiességében rejlik, melyből csak egy rövid áramszünet zökkentheti ki. Ha azonban ez ne adj’ Isten bekövetkezne, – nos, akkor Medgyessy Péter szóvirágaira már csak legyintenénk.Kapcsolódó letölthető archív fájlok:
UFi 2006. április (1546 kbyte)


Így tetszett a cikk:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Felhasználónév: Jelszó:
Ha hozzá szeretne szólni regisztrált felhasználóként a felsorolt témákhoz,
de még nem regisztrált, kattintson ide!
ÚJ ÜZENET    

A hozzászóló neve
(nem regisztrált felhasználó esetén):    
Az üzenet tárgya:    
Az üzenet szövege:    
  

Szóljon hozzá a fórumban!

  #4: _TotAl (2006. -0. 5-. 02: 2)  

_Balázs !
Erre aztán idejében rájöttél.
:)

  
  Válaszok struktúrája


  #3: _Balázs (2006. -0. 4-. 29: 2)  

"A szólás szabadsága" díszlete kísértetiesen hasonlít Larry King műsorának berendezéséhez, mely a CNN-en fut naponta. No comment...

  
  Válaszok struktúrája


  #2: _Hamar Judit (2006. -0. 4-. 27: 0)  

nekem volt szerencsém Gy.F. főisk.előadását hallgatni, ahol mindenféle sugógép nélkül meleg alsóbaritonján üvöltötte a terembe, hogy mennyire utálja Orbánt, meg a Lovast, meg azt az egész társaságot, meg egyáltalán. És ezt a politikatól mentes oktatásban nyomta.

  
  Válaszok struktúrája


  #1: _Kistérszéli Katica (2006. -0. 4-. 08: 1)  

Aszt hiszem egyes média sztárok már eleve hozzá vannak szokva a "súgógéphez" úgy látszik nélküle meg se tudnak szólalni.

  
  Válaszok struktúrája


Szeptembertől Reakció néven jelenik meg az UFi. Mi a véleménye az új címről?
Az UFi jobb volt
Tetszik, de az UFi is jó volt
A Reakció jobb cím
Egyik sem tetszik
A szavazás állása
   Vadász János
   Népszabadság
   Wass Albertről
   Pörzsölő szeretet
   Lendületben a reakció
   Városba zárva
   
   
    Yann Martel: Pi éle­te
    Más a lelkem
    Érdekvédők
    Éles váltás
    Egy õszinte hang

    Kizökkent az idő
    Tisza István és az elsõ világháború
    Wass Albertről
    Pörzsölő szeretet
    „A két Huszár”